Si haguessin contractat els serveis d'inatica...

Quan llegeixes notícies d'aquestes veus que el món està plagat d'empreses que farien qualsevol cosa per diners.

L'empresa que donava els serveis informàtics a Tous, els ha fet la guitza.

Ho he parlat moltes vegades amb comercials que volen donar servei a la meva empresa, i la ideologia d'una empresa marca la seva base.

Sempre he pensat que un client ha de ser tant lliure de contractar els serveis d'una empresa com prescindir-ne d'ells, i no és el proveïdor el que ho decideix, és el client. Intentar lligar mitjançant els serveis que ofereixes a un client no està bé... ha de ser el suficientment lliure com per deixar-ho quan vulgui i que sigui un altre proveïdor el que li doni els serveis.

Encara que sembli que perds un client, realment l'estàs guanyant, per què sap que pot confiar amb tu i que no tindrà cap problema en el moment que vulgui marxar o tornar. Tampoc significa que si marxa el client és que l'empresa no l'hagi sabut donar un bon servei o que sigui mala proveïdora de serveis. Simplement que el client ja no necessita d'aquests serveis.

Mai saps si tornarà o no, però si ha canviat per una altra empresa proveïdora i nosaltres hem fet bé la feina, el més segur és que aquests clients et tornin un altre cop més endavant, i no parlo d'un client només. Ja m'ho he trobat amb varis. Igualment, seran lliures de tornar a marxar quan vulguin i els obriré els braços quan vulguin de nou tornar.

Foto: TV3

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet