I després em demanen seguretat

Sempre mires d'estar alerta i tenir els servidors el més segurs possibles. Tinc clients que pateixen sovint d'atacs i mires d'assegurar-los al màxim, però ja sabem que no hi ha diferents nivells de seguretat... o estàs segur o no.

El problema és que la seguretat és molt relativa i si entren en els llocs del FBI, no poden entrar a una de les nostres webs 'normals i corrents'?

Avui estava llegint un article sobre Anonimous al 324.cat. Simplement llegiu això: Anonymous ha piratejat webs com els del Departament de Justícia dels Estats Units, la patronal del cinema i Universal Music. A Espanya, també ha caigut el web de la SGAE.

Un altre tema de l'article és la llei SOPA, però el que em volia referir amb tot això i en lo que volia fer reflexionar és amb quina seguretat podem respondre nosaltres als nostres clients?

Foto Wikipèdia

Comentarios

Anónimo ha dicho que…
Bon dia Rafael

Ho se! ho es! de vegades cal posar-se en la part del client per poder entendre les coses, perquè fins que a un no li toca no sap el disgust que es porta.

L'important de tot això, és el servei de resposta del proveïdor, vull dir que si el servei de solucionaro és ràpid tot queda en res...
Anónimo ha dicho que…
Bon dia Rafael

Ho se! ho se! de vegades cal posar-se en la part del client per poder entendre les coses, perquè fins que a un no li toca no sap el disgust que es porta.

L'important de tot això, és el servei de resposta del proveïdor, vull dir que si el servei de solucionaro és ràpid tot queda en res...

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet