Jornada Ernest Lluch: La societat virtual

La jornada Ernest Lluch que es celebra cada any al Museu de Can Quintana, té com a objectiu afavorir el debat i la reflexió a l’entorn dels valors que afecten als ciutadans del segle XXI, sense deixar de banda un dels objectius del museu: afavorir els valors de l’entesa a partir del diàleg. L'organitza el mateix Museu, la Fundació Ernest Lluch i patrocina Caixa de Girona.

Aquest any el tema és La Societat Virtual i m'han demanat presentar a un dels ponents: la sra. Mercè Molist. Periodista especialitzada en Internet, comunitats virtuals i seguretat informàtica. Autora de Ciber@vis. Manual d'Internet per a joves de més de 50 anys.

Amb molt de gust he acceptat la invitació i aquest any em trobareu per allà.Coincidiré amb l'Eduard Batlle, periodista que col.labora també amb els Premis Blocs Catalunya i que ja vam coincidir una altra vegada en una entrevista a la Cadena SER: http://www.torroellaestartit.com/cadena_ser_blocs.mp3

Si voleu veure l'interessant contingut de la jornada, us podeu descarregar el quadríptic AQUÍ.

Trobareu més informació de la jornada a la web del Museu de la Mediterrània de Can Quintana: http://www.museudelamediterrania.cat/activitats/jornada-ernest-lluch.html i a la pròpia web de la fundació: http://www.fundacioernestlluch.org/ca/activitat/la-societat-virtual

La jornada serà el proper dissabte 16 d'Octubre de 2010. Espero que us agradi.

Comentarios

Toy folloso ha dicho que…
Setze d´octubre la Mercé Molist (un pou de ciència, escolta) i vint-i-u, la xerrada; cuasi per quedar-me uns dies a casa dels parents torroellencs.
Rafael Martín ha dicho que…
Doncs tu mateix... a mi si que em tocarà aquests dies anar de cul, però m'agrada participar i que els altres aprenguin, ho faré de tot grat.

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.