Telefònica amplia la velocitat de pujada

Llegeixo a Banda Ancha que telefònica ampliarà la velocitat de pujada. JA ERA HORA!!!!

L'ADSL 6 Mb duplicarà la velocitat de pujada a 640 Kbps, mentre que l'ADSL 10 Mb tindrà 800 Kbps de "upload". En ambdós casos la migració serà sense cost per l'usuari.
En el fòrum oficial d'Imagenio s'afirma que Telefónica duplicarà la velocitat a partir del mes d'abril de forma progressiva a tots els abonats.

    A partir d'abril està previst un upgrade que s'anirà fent gradualment (això és, no a tots al mateix temps) de la velocitat de pujada, i la nova velocitat 640Kb / s.
    La majoria de mòdems USB no funcionaran correctament amb la nova velocitat, així com el Zyxel P643 i el SpeedStream 5660. Si algú disposa d'algun d'aquests models i experimenta problemes, després del canvi de velocitat hauran de contactar amb el servei tècnic per a que li substitueixin l'aparell.
Les últimes duplicacions de velocitat de Telefónica no han afectat a la velocitat de pujada, que roman des de fa més de quatre anys a 320 Kbps L'operadora ha reconegut en diverses ocasions que un augment de upload influeix positivament en el rendiment global de l'ADSL, la qual que encareix els costos.
Amb l'última duplicació a 6 megues, l'ADSL s'ha trobat amb el límit de velocitat en la majoria dels bucles d'abonat, principalment aquells més allunyats de la central. Amb la impossibilitat de seguir augmentant la velocitat de descàrrega, a Telefónica no li queda més remei que augmentar la pujada per millorar l'atractiu del seu ADSL.
Altres factors que poden empènyer a Telefónica a millorar la pujada, és l'èxit de l'Annex M de Jazztel, la major pujada que l'ADSL indirecte d'Orange i Jazztel ofereixen davant del Duo 6 Mb de Telefónica i la duplicació de upload que prepara Ono per als propers mesos.
Comunicat oficial augment upload de l'ADSL de Telefónica

Vist a http://bandaancha.eu/articulo/7073/telefonica-aumentara-velocidad-subida-adsl-6-mb-tendra-640-kb-10-mb-tendran-800-kb

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet