El secret està en que et trobin

Tenir una web no és tot el que necessita una empresa.


Avui he rebut 2 consultes mitjançant un web que fa 15 dies vaig obrir. Ja començo a rebre peticions per fer pressupostos, i la qüestió és que encara no està posicionada correctament la web, ja que fa molt poc temps que 'viu' a Internet.

El moviment que està donant podrà ser important en poc temps, però... com aconseguir que la gent arribi a la teva web? Ahhh noiiii... aquest és el kit de la qüestió!!! :)

El que us deia al principi... moltes empreses comenten errors:
- Fer una web amb flash
- Fer una web amb Iframes
- Fer una web super maca, creada per dissenyadors, que no tenen ni idea de internet, però si de disseny
- Fer una web encarada cap al client (encara que sembli absurd).
- Fer una web amb submenús inaccessibles
- Fer una web sense flash, ni iframes, maca, encaracada cap al cercador, sense menús inaccessibles, però no apostar absolutament res en el seu posicionament.
-....

El secret de tot això és fer una web encarada cap als cercadors, sense utilitzar, flash, ni iframes, i tampoc eines que dificultin la navegació del cercador per dintre de la web, La resta és sentit comú, hores de posicionament i inversió a Internet, analitzant les webs de la competència, i fer una web normal i corrent, sense intentar fer trampes per sortir el primer, per què recordeu... tot lo dolent que feu en aquesta vida se us tornarà en contra. La resta ve tot sol.

El secret no està en fer una web maca, ni fer una web accessible pels cercadors, ni fer una web plena de contingut, ni fer una web que canvii cada dia... i tampoc fer-la pensant en el que buscaran els teus clients, el secret està en que et trobin, sabent què és el que cercaran els teus clients.

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet