Openbravo POS. TPV Tàctil Opensource per a comerciants


Aquest és un tiquet exemple del resultat de la configuració de l'Openbravo Pos, un software TPV preparat per a qualsevol Pantalla Tàctil. És Opensource i de fàcil implementació.

El Software TPV tàctil ha estat instal.lat en un ordinador recuperat per la botiga. La impressora és una EPSON TM, i tenen un lector de codis de barres Metrologic.Disposen també d'una impressora multifunció HP últim model, la qual s'ha instal.lat correctament gràcies als drivers per GNU/Linux que es poden descarregar des de la pròpia plana web de la impressora. El sistema operatiu és un GNU/Linux Ubuntu 8.04 LTS en català. L'única cosa que han hagut de comprar i que han pogut recuperar és el monitor i un ratolí, per tant, la inversió de hard en aquest cas ha estat mínima, i la de soft 0€.

El programa tàctil està també preparat per a  TPV BARS, TPV RESTAURANTS, TPV PER A BOTIGUES DE ROBA AMB TALLES I COLORS, TPV PER A FRUITERIES, ... És impressionant la de combinacions que permet. Proveu-lo!!!!

Tot està correctament instal.lat i configurat, a punt per a l'obertura del negoci, una botiga de roba d'home, dona i complements, que es dirà ESPAI-25.

Aquest software demostra que el comerç es pot beneficiar del programari lliure i que és 100% compatible amb qualsevol botiga. Ja no hi ha excusa per a no utilitzar programari lliure.

Divendres 29 a les 7 de la tarda inauguren la botiga (Carrer del Roser, 25, a Torroella de Montgrí), per tant, m'han confirmat que esteu tots convidats. Ens veiem allà!!!

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet