Nou disseny i continguts a la web d'inatica.com

Amb el nou any estreno nova web a l'empresa.

Feia mesos que la volia canviar, però no m'he decidit fins ara, utilitzant un disseny lliure i adaptat als continguts de la meva empresa. Lo de sempre no??? sabater a les teves sabates.

El nou disseny facilita molt l'entrada als cercadors. És net i atractiu.

He aprofitat per incorporar nous productes que oferirà l'empresa:

- Punts d'informació
- Pc Fanless (pc's especials per a aplicacions especials). Us recomano que visiteu aquest apartat. Veureu la virgueria d'ordinadors que existeixen.

Els punts d'informació és un producte especial que pot ajudar molt al sector TIC i és molt fàcil de programar. Amb qualsevol web dissenyada per al punt d'informació, el podríem fer funcionar... no té cap secret, només que l'ordinador ha de ser una mica especial, per això s'ofereixen també els ordinadors FANLESS de baix consum i molt compactes.

Últimament he realitzat varis pressupostos per Espanya gràcies a la gent que ha entrat a la meva web cercant temes relacionats amb els punts d'Informació. És per això que he decidit potenciar aquest tipus de producte.

He mantingut els dos idiomes: Català i Castellà. Realment, gràcies al castellà, he pogut contactar amb empreses de fora de Catalunya i si... és cert que qualsevol web pot vendre, però si està ben estructurada, doncs millor.

He fet una aposta pel programari lliure, que també consta ara com a servei dintre de l'empresa.

També promociono la possibilitat d'instal.lar servidors a dintre de les instal.lacions d'oficines, i empreses. Lògicament instal.lats amb programari lliure.

Es mantenen els serveis de registre de dominis i hosting, però s'afegeix ara també el housing professional.

He aprofitat un petit apartat per fer sortir Cites d'Albert Einstein (prop de 90), una persona a la que crec que hem d'agrair moltes coses. Sense ell, les noves tecnologies no serien el que són.

Tots els continguts del web són ara administrables, cosa que farà que el manteniment dels mateixos sigui molt més àgil que no pas abans.

Doncs res... S'agrairà que la visiteu i em doneu la vostra opinió:

http://www.inatica.com

Comentarios

Anónimo ha dicho que…
felicitats per el nou disseny.

Queda molt bé. I pica la curiositat això dels ordinadors petits que consumeixen molt poc. Ideal per servidor de descarrega.
Rafael Martín ha dicho que…
Gràcies!!!

Això dels ordinadors que consumeixen poc són ideals per a tota aquesta gent que deixa el seu ordinador engegat només per a fer descàrregues... No ho he calculat, però el consum durant l'any és molt important.

Recordo que vaig llegir alguna vegada en algun lloc (ara no recordo a on) que ens podíem estalviar sobre uns 100€ ó 200€ a l'any amb aquests ordinadors.

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Imprimir etiquetas APLI en PDF desde PHP