L'excés de consum d'algunes aplicacions basades en programari lliure

Donant una ullada pels dominis allotjats en el nou servidor de l'empresa, sobresurten unes dades especials, i totes tenen algo en comú. El consum d'ample de banda és exagerat si ho comparem amb altres portals, i totes tenen en comú que utilitzen el software osCommerce.

El problema d'algunes aplicacions és que no estan optimitzades. L'oscommerce, quan ensenya les fotos del catàleg, realment t'està ensenyant les fotografies originals. Això fa que el sistema sigui més lent i genera la sobrecàrrega de consum, en canvi, algunes aplicacions fetes a mida per mi mateix i que ensenyen en el catàleg les fotografies minimitzades, i que quan requereix una ampliació, es fa click sobre la foto i la veus en gran, aquestes tenen un consum d'ample de banda òptim.

Reconec que el programari lliure ens ajuda en molts sentits, però també hem de pensar que haurien de centrar els esforços en solucionar problemes com aquests, però... qui pagarà aquests canvis quan el client veu que la web li funciona igualment????

Us adjunto un parell de captures per què ho comproveu vosaltres mateixos:

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.