La nova adquisició. Un servidor Dell

La meva empresa, inatica.com, ha arribat a un acord amb invertiaweb.com per adquirir conjuntament un servidor Dell PowerEdge SC 1435.

El curiós del servidor, potser, era una caixa enorme que venia a dintre i que només hi havia documentació, ocupant potser un 10% només de la caixa. Us he preparat unes fotografies per què veieu el servidor i el procés d'instal.lació que tot just s'està fent ara mentre escric aquesta entrada en el blog.

Conec des de fa molt de temps al gerent d'invertiaweb, en Jordi Camps, i mereix de tota la meva confiança. És per això que ha estat l'empresa escollida per a compartir aquest servidor.

invertiaweb és una empresa de nova creació però amb una llarga experiència dintre del món del màrqueting a Internet, i un gran col.laborador d'inatica.com. Hem compartit experiències i coneixements, el que ha fet que enriquim mútuament les nostres ments gràcies a aquests experiments necessaris que s'han de fet a la xarxa de xarxes... Internet.

Ha estat una difícil elecció. El que teníem clar era el punt d'instal.lació del servidor. Arsys. Per què? doncs per la qualitat del servei. En tot aquest temps que he estat treballant amb aquesta companyia, no he tingut cap trucada de cap dels meus clients queixant-se del servei, o que no els funcionés el correu o qualsevol altra cosa. La velocitat de les seves línies és la correcta i el temps de resposta dels servidors immediat, per tant, el servei és de qualitat.

El sistema operatiu el teníem clar... Linux. No cal dir res més... ja em coneixeu i sabeu què en penso dels altres sistemes operatius privatius.

Només ens faltava el servidor. En aquest cas, vam escollir l'empresa Informàtica i Molt Més, de Torroella de Montgrí, per a cercar el servidor que necessitàvem. Com que el Servidor estarà a Logroño, calia un servei de resposta immediat i que ens donèssin 3 anys de garantia mínim. Vam estar mirant servidors HP, però la màquina era massa cara pel que volíem, i, finalment, vam escollir DELL, en recomanació també d'alguns dels nostres clients que n'utilitzen també, i, després de parlar amb DELL, vam escollir el model PowerEdge SC 1435.

Aquest servidor oferirà els següents serveis:
  • Web amb APACHE + PHP
  • Bases de dades MySQL
  • Correu amb Postfix, filtrat amb antispam i antivirus per l'Spamassassin i el Clamav
  • Estadístiques dels sites mitjançant AWSTATS
  • FTP mitjançant Proftpd
  • Sistema virtualitzat amb VMWARE per tenir un segon sistema operatiu per a realitzar còpies de seguretat remotes mitjanançant RSYNC dels nostres clients
  • Monitorització de tot el sistema mitjançant NAGIOS
  • Webmail amb Squirrelmail
  • Panell de control per als nostres clients, on podran donar d'alta/baixa els seus comptes de correu, ftp, etc...
Aquest servidor estarà preparat per a utilitzar tècniques SEO necessàries per a posicionar webs. No tots els servidors estan preparats, i és una garantia per a donar un millor servei.

També hem tingut en compte algunes característiques tècniques necessàries que ens havien demanat alguns clients per al correcte funcionament de les seves webs, ja que l'allotjament en servidors compartits estàndard, ofereix un servei econòmic però molt capat. Aquest servidor ens ajudarà a adequar el nostre servei a les necessitats dels nostres clients.

Tots els nostres clients s'aniran traspassant paulatinament cap a aquesta màquina i gaudiran automàticament d'un filtre antispam i antivirus als seus comptes de mail.

És un pas més en l'expansió de l'empresa, sempre, però, pensant en els nostres clients.

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Imprimir etiquetas APLI en PDF desde PHP