El Digital Signage cada vegada més fàcil

Acabo d'incorporar als productes de lloguer una TV (Alquiler de TV) a la que se li pot incorporar publicitat, informació etc.... als costats. És aquest model de LG.

Imagineu-vos que esteu veient un partit de futbol en una d'aquests TV i a la mitja part, amb l'eufòria de que el vostre equip està guanyant, us relaxeu una mica i us fixeu en aquests entrepans tan gustosos que es veuen en un dels laterals. Incorpora un text, preus, etc.... I et demanes un. Ja està.... aquesta publicitat ja ha fet el seu efecte.

LG Ha tret un sistema que mitjançant un software i d'una manera molt àgil de programar, pots preparar continguts i traspassar-los a un USB. Aquest usb es col.loca a la TV i automàticament esteu veient la vostra publicitat en els laterals, mentre s'està reproduïnt els continguts de la TV.

Molt fàcil i intuitiu, i molt útil dintre del món del Digital Signage. Un 10 per a LG.

Comentarios

Toy folloso ha dicho que…
No em diguis això que n´acabo de comprar una normal de plasma per el bar....
Rafael Martín ha dicho que…
Noi, em sap greu, però és així. M'acabava d'arribar la info d'un importador i ho he publicat el més ràpid que he pogut... Sempre pots retallar una ampolla de cola i possar-la amb celo al marge... no és lo mateix però s'hi assembla :p. En fi.... per la propera tele :D, que de segur que hi hauran coses noves
Rafael Martín ha dicho que…
Prova superada... àgil, fàcil i pràctic. Ja he provat la TV. Teniu les fotos a http://www.alquilerproyectores.es/?tpl=ficha&id_idioma=es&id_categoria=33&id_producte=57&desc=Alquiler%20TV%2042''%20LG%20con%20Publicidad

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet