Punt d'informació 19'' llest per llogar

Aquest migdia m'han arribat dos punts d'informació. El de la dreta és per vendre, a punt de sortir de l'empresa i el de l'esquerra és la nova adquisició d'inatica.com.

Aquest punts d'informació es caracteritzen per tenir una línia de disseny molt estilitzada, per tenir una pantalla táctil de 19'', pc fanless amb wifi, altaveus, sistema operatiu windows 7 Home Premium, i un sistema que es diu EASY ON, que el que fa es que a darrera de l'estructura hi ha un 'allargament' fins al pc del connector de corrent, xarxa, usb i un botó per engegar i parar, el que fa que ni tan sols s'hagi d'obrir l'estructura per fer-lo funcionar.

Ja disposem per llogar de dos punts d'informació 19'' i un tercer de 32'', a més d'un monitor transflectiu de 32'', el qual es pot veure perfectament en ambients molt il.luminats o fins i tot en exteriors.... per cert.... fa poc també hem incorporat al nostre catàleg unes pantalles per poder-les posar en exteriors: Pantalles per a exteriors i a més a més, una nova categoria de pissarres interactives digitals que no enlluernen al ponent... i a més són tàctils mitjançant un bolígraf especial.... Impressionant!!!!

Els emprenedors tenim potser un defecte (o virtud).... i és que no podem parar de pensar... el meu cap ja comença a donar-li voltes per trobar possibles utilitats a tot aquest material nou.... Si és que els informàtics no parem!!!!

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.