Gigolos at Work. Els dj's també utilitzen software lliure

Avui tenia una conversa amb l'Oscar Ruiz, component de Gigolo's At Work, DJ que va participar al Techno House Festival Montgrí 2010.

Em deia que ells també utilitzen softare lliure per fer algunes de les seves creacions, com per exemple, per crear fitxers ogg.

Això crec que fa que tothom aprofiti les noves tecnologies al seu favor, i, sobretot, enllaçat amb el programari lliure.

Estan preparant nou treball. Podeu escoltar les seves creacions a https://www.beatport.com/es-ES/html/content/release/catalog?contextEntityId=108481&contextName=Gigolo%27s+At+Work&contextType=artists&pageNumber=1&resultsPerPage=15#app=5f2&a486-index=0

L'últim treball és Diosa Viciosa, que trobareu i podreu escoltar a l'enllaç anterior (també es pot comprar sense necessitat de recórrer a les còpies pirates). Realment són un grup que aprofiten les noves tecnologies i les intenten esprémer al màxim, i crec que van per bon camí. Aquest treball inclou remixos de varis artistes espanyols i estrangers.

Doncs res... que tinguin molta sort amb el nou treball i l'enhorabona per utilitzar el programari lliure dintre de les seves creacions!!!!!

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet