Tecnologia Multitàctil

Aquesta setmana passada m'he estat formant directament amb proveïdors de diferents tecnologies. Entre elles estava la Multitàctil.

La casa 3M ens va ensenyar aquesta pantalla de 22'' multitàctil que permet fins a 20 dits a la vegada sense perdre velocitat de procés (en teoria són 60 en total, però perdent velocitat).

El tema que més ens va sorprendre, potser, va ser que permet entrellaçar els dits evitant perdre el punter, cosa que no pasa amb la resta de monitors.

També vam diferenciar temes de multitàctil i dualtouch, com incorporen alguns telèfons.

Bé.... si necessiteu més informació, aquí us deixo l'enllaç: http://www.pantallatactil.net/?tpl=ficha&id_idioma=es&id_categoria=27&id_producte=260&desc=Pantalla%20Multitactil%2022%27%27%203M%20M2256PW

Comentarios

Toy folloso ha dicho que…
Vull més informació dels dimecres o dijous de Can Quintana, perque haig de venir i metrallarte a preguntes. (Que jo no sóc dels que porten a l´ordinador; ell em porta a mi).
Rafael Martín ha dicho que…
Doncs es fan de tant en tant... no hi ha dates concretes. Quan hi ha temes d'aquests intento publicar-ho a diferents llocs per què realment són molt interessants.

De totes maneres, si tens cap pregunta (que per lo de la metralleta, suposso que si), pots enviar-me un llistat i les puc respondre sense cap problema, però no em facis fer un curs online, ok?

Salut!!!!

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet