Feina, feina i més feina

Com haureu detectat, fa unes setmanes que no actualitzo continguts. Ha estat degut a la feina, que poc temps m'ha deixat per fer-ho.

Aquesta entrada és per explicar-vos com va tot el tema.

La sortida al mercat dels dos portals d'internet: www.pantallatactil.net i www.puntodeinformacion.net, ha generat una quantitat impressionant de pressupostos diaris, fins al punt de col.lapsar tot el rendiment de l'empresa. No vol dir que s'hagi transformat en vendes, però si en molts de contactes nous que fins ara l'empresa no tenia. Normalment les vendes es realitzen després de generar mesos de pressupostos, així que espero d'aquí a uns mesos tenir força feina provenint dels dos portals.

Sembla ser que els portals poden portar importants clients i, de fet, algun pressupost que s'està realitzant és important.

Els punts d'informació que he venut i llogat, estan funcionant sense cap problema (amb GNU/Linux, clar), i això és un gran què.

Una revista de programari lliure m'ha demanat també una entrevista, i ara l'haig de preparar.

Doncs res... espero poder aviat tenir un altre cop una mica de temps per dedicar-hi al bloc per a tots vosaltres i paciència.... que tornaré.

Comentarios

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Ja es poden veure els programes de 'REDES' de TVE2 per internet