Nou Projecte: Punts d'informació

Acabo d'obrir un nou web destinat a la venda de 'PUNTO DE INFORMACION', 'KIOSKO MULTIMEDIA', 'KIOSKO DIGITAL' o 'TOTEM INFORMATIVO', que és com normalment es coneixen internacionalment.

Aquests punts es caracteritzen per poder fer-los funcionar ordinadors amb GNU/Linux, el que aconseguim una reducció de costos, estabilitat, seguretat i com no, llibertat.

Fins feia poc, a inatica.com oferia aquests aparells, però mai li he dedicat el temps que es mereixia aquest producte. Ara he generat un portal exclusiu per a aquests productes. Ja us comentaré la reacció de google i dels clients.

És un inici a un lloguer d'aquest tipus d'aparells en un futur. Nous negocis, noves oportunitats i una reducció de costos per a tothom!!!!!

Ja ho sabeu: http://www.puntodeinformacion.net

Comentarios

Rafael Martín ha dicho que…
Seguiment: en menys de 24h. Google ja ha capturat la url del portal i apareix al seu index (encara no surt cercant per cap paraula, donem-li temps :D )
Rafael Martín ha dicho que…
Seguiment: 20 d'abril. Rebem el primer pressupost per a punts d'informació per a un projecte d'un ajuntament d'un poble d'Espanya.
Rafael Martín ha dicho que…
Seguiment: 20 d'abril. Rebem el primer pressupost internacional, d'Andorra.
Rafael Martín ha dicho que…
Avui, 29 d'abril, m'arriba la petició per importar uns punts d'informació des de la Xina. Ja veurem.... :)

Artículos más populares

Clase en PHP para encender/apagar LED en Raspberry pi

Raspberry Pi. Encender/Apagar LED desde PHP. Acceso directo a los puertos GPIO ultrarápido.

Imprimir etiquetas APLI en PDF desde PHP